iPad pro 12.9 luxe smart case Zwart met auto wake functie (Buurmalsen) ▷

iPad pro 12.9 luxe smart case Zwart met auto wake functie in Buurmalsen

Geschikt voor: Apple iPad Pro 12.9

Bescherming.

Deze iPad Pro 12.9 luxe Smart Case Zwart is qua design de dunste cover om je iPad volledig mee te beschermen. Dus zowel de voorkant als de achterkant van uw iPad wordt met deze Smart Case beschermd. De harde, transparante achterkant beschermt de achterkant van de iPad. De driedelige voorkant neemt de voorkant van de iPad voor zijn rekening.

Niet te vergeten dat alle knoppen vrij zijn als de iPad in de Smart Case zit. Ook zowel de camera als het oplaadslot zijn volledig vrij en toegankelijk. De iPad hoeft dus nooit meer uit de Smart Casee gehaald te worden.

iPad Modelnummers.

Deze iPad hoes is op maat gemaakt voor iPads met de volgende modelnummers (zie achterkant van uw iPad): A1584 en A1652

Sleep & Wake-up functie.

Bij het sluiten van de Smart Case gaat de iPad automatisch uit. Dat wil zeggen op slaapstand. Eigenlijk is het vergelijkbaar met het kort drukken op de uitknop. Niet onbelangrijk gaat de iPad ook weer automatisch aan bij het openen van de Smart Case. De accu loopt nu niet meer zomaar leeg door het onnodig aanstaan.

Standaard.

De vierdelige voorkant is oprolbaar en functioneert niet alleen als bescherming maar opgerold ook als een standaard. Op deze manier kan de iPad op twee verschillende manieren worden neergezet.

Materiaal.

De buitenkant van de voorkant is van een pu-soort en is mat afgewerkt. De stoffen binnenkant heeft een fluwelen feel en is erg zacht zodat de kans op krasjes op het beeldscherm nog kleiner zijn. De achterkant is een kunststof case die precies op maat is gemaakt voor de iPad Pro 12.9.

    • Super dun design.

    • Beschermt de gehele iPad: de voorkant en achterkant.

    • Sleep en Wake-up functie.

    • Fungeert ook als standaard.

    • Zachte binnenkant en harde buitenkant.

Deze hoes wordt altijd geleverd met 3 goedkopeipadcovers.nl schoonmaakdoekjes!

(EAN code: 0644221156636 ) (ID: 9200000068046767 GIC) Zal je straks ook opnieuw make up kopen in Buurmalsen ? iPad pro 12.9 luxe smart case Zwart met auto wake functie in Buurmalsen

Winkelen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “iPad pro 12.9 luxe smart case Zwart met auto wake functie” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Buren (Nederland).

Waar? in Buren

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Buurmalsen.


Er zijn tal van winkels nabij Buren.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl iPad pro 12.9 luxe smart case Zwart met auto wake functie in Buurmalsen