PhoneSoap 2.0 – Zwart (Ransberg) ☆

PhoneSoap 2.0 - Zwart in Ransberg

Geschikt voor: Smartphone

De enige telefoonoplader die reinigt terwijl hij oplaadt

De PhoneSoap 2.0 is de enige telefoonoplader die reinigt terwijl hij oplaadt, waarbij bewezen desinfecterende technologie (uv-C-licht) wordt gebruikt. Beter nog, alles wat in de PhoneSoap 2.0 past wordt ontsmet.

  • Uv-reiniger
  • Universele gsm-oplader
  • Laadt je apparaat op terwijl hij reinigt
  • Reinigt in 10 minuten
  • Groot genoeg voor de iPhone 6s Plus & andere grote telefoons
  • 2 x 254 nm uv-C-lampen

Over Phonesoap

Laten we eerlijk zijn, we raken altijd vieze dingen aan. Het probleem is dat we ook altijd onze telefoon aanraken, waardoor die bacteriën overgebracht worden op onze apparaten! We wassen onze handen, maar maken onze telefoons nooit schoon! Wist je dat je gsm over 18x meer schadelijke bacteriën beschikt dan die deurkruk in een openbaar toilet die we allemaal proberen te vermijden?

PhoneSoap is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor het desinfecteren van mobiele telefoons en tablets, maar werkt ook goed om andere dingen te desinfecteren, zoals pasjes, pennen, sleutels, afstandsbedieningen en andere kleine voorwerpen − snel en effectief. PhoneSoap maakt gebruik van bewezen desinfecterende uv-C-technologie. Het uv-C-licht zal elk oppervlak dat het raakt ontsmetten. PhoneSoap heeft deze technologie aangepast om draagbaar en toegankelijk te zijn.

Uv-C-licht wordt reeds gebruikt in ziekenhuizen en in clean rooms over de hele wereld omdat bewezen is dat het effectief doordringt en bacteriën onschadelijk maakt. Het licht zal elk oppervlak dat het raakt ontsmetten. PhoneSoap is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor het desinfecteren van mobiele telefoons en tablets, maar werkt ook goed om andere dingen te desinfecteren, zoals pasjes, pennen, sleutels, afstandsbedieningen en andere kleine voorwerpen − snel en effectief.

PhoneSoap-producten worden gebruikt in de medische en gezondheidszorg, bijvoorbeeld door professionals in ziekenhuizen, verzorgingscentra, behandelingsvoorzieningen, Rode Kruis, spoedklinieken, ambulances, verpleegtehuizen, peuterspeelzalen. PhoneSoap is ook geschikt voor professionele omgevingen zoals de voedselindustrie, biologische en medische laboratoria of elders waar de verspreiding van ziektekiemen een groot gevaar is.

(EAN code: 0616453962040 ) (ID: 9200000076292152 Phonesoap) Zal je binnenkort eveneens terug klus gerief aanschaffen in Ransberg ? PhoneSoap 2.0 - Zwart in Ransberg

Samen in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw item “PhoneSoap 2.0 – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede computer Schoonmaakkits in de regio van Kortenaken (België).

Winkels in Kortenaken

Er zijn veel manieren om deals te zoeken in Ransberg.


Er bestaan veel shops nabij Kortenaken.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl PhoneSoap 2.0 - Zwart in Ransberg