Apple iPhone SE – 128 GB – Zilver (Mignault) ☆☆

Apple iPhone SE - 128 GB - Zilver in Mignault

Simlockvrij | iOS 9.0 | 4 inch scherm | 128 GB geheugen

De Apple iPhone SE, de iPhone met een zeer geliefd design. De Apple iPhone SE is voorzien van een 4 inch scherm, hetzelfde formaat als de Apple iPhone 5/5s. Dankzij het 4-inch scherm ligt de iPhone SE heerlijk in de hand. De iPhone SE is voorzien van een A9-chip, deze zelfde chip zit ook in de Apple iPhone 6s. De Apple iPhone SE is uitgerust met een 12 megapixel camera waarmee de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden en 4K video’s!

Krachtig dankzij A9-Chip met 64-bit architectuur

De iPhone SE is uitgerust met dezelfde chip als die in de iPhone 6s, de A9-Chip. Hierdoor is de Apple iPhone SE zeer snel. De Chip zorgt er ook voor dat de Apple iPhone SE geschikt is om geweldige grafische prestaties te leveren. Hierdoor zien apps en games er fantastisch uit.

Camera

De iPhone SE is voorzien van een 12 megapixel iSight camera. Hiermee maak je de mooiste en haarscherpe foto’s. Zo kan jij al jouw momenten haarscherp vaste leggen. Ook worden selfies een stuk beter, de iPhone SE beschikt over een display die een flits produceert zodat jij in het donker de beste selfies maakt.

Vingerafdrukscanner

De Apple iPhone SE is voorzien van een vingerafdrukscanner. Zo kan alleen jij je Apple iPhone SE ontgrendelen met behulp van je vingerafdruk!

Surfen als nooit tevoren

Surfen op het web, apps downloaden en video’s streamen zal gaan via 4G LTE of via WiFi. Dit is veel sneller dan wat mogelijk was met de Apple iPhone 5s. Ook internet in het buitenland zal een stuk gemakkelijker en vooral sneller gaan dankzij het grote aantal aan LTE-banden.

Siri ook op de SE

Ook is de Apple iPhone SE voorzien van Siri. Je kan alles vragen aan Siri over het weer, je afspraken of je kan Siri een bericht laten sturen naar iemand. Ook kan je Siri herinneringen laten opslaan of om een bepaalde foto op te zoeken in je fotobibliotheek.

Kenmerken

  • Touch-ID
  • 4K video opname
  • Siri
  • 4G LTE
  • A9-Chip met 64-bit architectuur
  • 12 megapixel iSight camera

(EAN code: 0190198295187 ) (ID: 9200000076243235 Apple) Ga je straks eveneens opnieuw make up bestellen in Mignault ? Apple iPhone SE - 128 GB - Zilver in Mignault

Online in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Apple iPhone SE – 128 GB – Zilver” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Smartphones in de streek van Le Roeulx (België).

Online in Le Roeulx

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Mignault.


Er bestaan veel winkels nabij Le Roeulx.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Apple iPhone SE - 128 GB - Zilver in Mignault