Canon EF 40mm – f/2.8 STM (De Zandput) ☆☆

Canon EF 40mm - f/2.8 STM in De Zandput

Geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s

De Canon EF 40mm – f/2.8 STM is een prime lens die geschikt is voor portret- en productfotografie. Een prime lens heeft een vast brandpuntsafstand waardoor het niet mogelijk is om in te zoomen. De lens heeft een brandpuntsafstand van 40 mm. Primelenzen hebben veelal een hoog maximaal diafragma, hierdoor kan je scherpe foto’s maken bij weinig licht. De Canon EF 40mm – f/2.8 STM is niet voorzien van beeldstabilisatie. Deze lens blinkt uit met zijn hoog maximaal diafragma van f/2.8, zodat er veel licht in worden doorgelaten in de lens.

Onze specialist adviseert deze lens voor:
Vink Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen.
Vink Close up en macrofotografie: Door de vaste brandpuntsafstand en hoog maximaal diafragma kan je dicht bij het onderwerp komen, en nog steeds een hoog diafragma gebruiken. Dit zorgt voor een mooie scherptediepte met veel detail.

Ook goed te gebruiken voor:
Vink Avond- en binnenshuis fotografie: Vanwege het hoog maximaal diafragma en grote lensopening wordt er meer licht doorgelaten in de lens, wat het een lichtsterke lens maakt.

Deze lens wordt niet aanbevolen voor:
Minpunten Sport- en dierenfotografie: Met een macrolens heb je niet de mogelijkheid om het beeld te vergroten, en sta je ver van het object af.
Minpunten Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand krijg je niet de hele omgeving in beeld.

Goed om te weten:

– Deze Canon EF 40mm – f/2.8 STM is alleen geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s. Heb je een Canon systeemcamera? Kies dan voor een lens met een EF-M vatting.
– Met zijn 130 gram is de lens licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen. (EAN code: 0013803147742 Objectief voor Canon EOS spiegelreflex camera’s) (ID: 9000000012378798 Canon) Zal je straks ook terug parfum kopen in De Zandput ? Canon EF 40mm - f/2.8 STM in De Zandput

Webshops in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Canon EF 40mm – f/2.8 STM” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Lenzen in de streek van Veere (Nederland).

Waar? in Veere

Er zijn veel manieren om items te zoeken in De Zandput.


Er bestaan tal van shops nabij Veere.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Canon EF 40mm - f/2.8 STM in De Zandput